četrtek, 16. april 2015

Moja prva punčka z velikimi očkami


Po doooooolgem času sem spet malo javljam – hihihi

Pomladanska utrujenost se kaže v polnem mahu :-( Nikakor se mi ne uspe spraviti k mizi za ustvarjanje. Res pa je, da nas je ta lep sonček, ki nas ta teden tako lepo greje vsak dan, zvabil popoldne ven na malo daljše sprehode in moram reči, da je res zelo pasalo.

Včasih sem zelo rada risala, slikala za svojo dušo in počasi se vračam k temu. Ne rečem, da ne bom nič drugega ustvarjala, ampak trenutno sem bolj v temu. Počasi si nabavljam material za risanje, slikanje ali v mojem primeru packanje in zato je treba narediti čistko po materialu za čestitkanje :-)

Že nekaj časa se spogledujem s punčkami z velimi očkami in eno tako sem poskusila tudi sama narisati. Še dobro, da imam Sonjo, da me malo podreza, da je treba kaj narest, a ne Sonja? hihihi

Bo pa potrebno še zeloooooooo veliko vaje :-)

 brez trepalnic :-(


z velikimi trepalnicami
Jutri je pa že petek - komaj čakam :-)

6 komentarjev:

 1. Lepo da si se nam javila s kakšnim izdelkom po dolgem času. S pomladjo je ustvarjanje res bolj na strani, ker se radi zadržujemo zunaj. Ampak dobra stran slikanja je ta, da lahko to počneš tudi zunaj. Tako lahko združiš oboje :) SI na dobri poti, kot kaže tale deklica.

  OdgovoriIzbriši
 2. No lepo, da si nam jo pokazala :-)) Krasne očke si ji naredila. Lepo slikaj dalje ...

  OdgovoriIzbriši
 3. Hmm.. a da je treba kaj narest? Hm.. no, mogoče pa človek lahko tudi malo lenari, a ne :) Ker drugače bi morala zdaj že jaz imeti slabo vest :) Meni je tale deklica čisto všeč in upam, da boš nadaljevala :)

  OdgovoriIzbriši
 4. ooooo tole ugleda super lepo!!!! krasno, da si se opogumila in začela ... jaz ta nqavdih še čakam. lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Samo nadaljuj, ker ti gre zelo dobro :). Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Sem jo imela priložnost videti v živo in lahko rečem,da je v živo še lepša.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk :-)