nedelja, 21. april 2013

ARTish in delavnica KUD Galerija C.C.U.

Danes je bil tako lep dan in sem se z mojima odpravila na ARTish


Ko smo se malo razgledali, smo ugotovili, da bi lahko pripeljali s seboj tudi našo Eli in tako je moj šibal domov po njo, midva s tamalim sva ustvarjala like iz zgodbice Zverjašček, v družbi Mateje in Simona iz KUD Galerije C.C.U.. Poznamo se že od prej, ko smo hodili na ustvarjalne delavnice v Svet knjige, a nam zadnje čase ni zneslo. Bilo je zelo fajn. Se mi zdi, da sem jaz skoraj bolj uživala, kot pa tamal. Uspelo mi je narediti Zverjaščka, miško, kačo in sovo - hihihi, tamal pa je naredil Zverjasca in lisico :-)

Imam pa tudi novo skodelico - iiiiiiiiiiii, pa samo moja je - sem prepovedala, da jo kateri od mojih uporablja - hahahaha. Saj verjetno ne rabim posebaj napisati, da jo je naredila Sonja, a ne?


Lep preostanek nedelje :-)

4 komentarji:

 1. Joj kako ste se meli fajn. pa tale skodelica je tudi krasna, seveda tako kot vso Sonjini izdelki. lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Fino, da ste tako uzivali. In jaz jo tudi imam, tako salico v sluzbi in tako fajn je pit iz nje. :)) Jo tudi drzim samo zase :)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Prav lepo vas je bilo videt in poklepetat. Še bolj luštni pa ste bili videt na delavnici, bi bilo težko izbrat, kdo od vas je bolj užival. Še zverinico smo lahko vsi čohljali :)
  Hvala za obisk in tole objavo. Naj ti tekne, karkoli boš že pila iz skodelice.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk :-)