petek, 1. avgust 2014

Čestitka za fantka 1


V nedeljo sem zaključila dopust. Letos je pa res minil s svetlobno hitrostjo, ne pomnim, da bi ga bilo kdaj tako hitro konec. V službi se bo počasi začela gužva in bomo videli kako bom kaj aktivna tu gori. Imam še kar nekaj čestitk za pokazati, ki sem jih naredila v zadnjem času tak, da mogoče pa le ne bom tok odsotna – hihihi. Res pa je, da žal ne bom mogla tok komentirati vaših objav :-( No, bomo videli kako bo :-)


Na vrsti je serija čestitk za fantke :-)

Za prvo čestitko sem uporabila štampiljko Mo Manning – Baron and Butch, ki sem jo pobarvala s ProMarkerji. Zraven sem dodala še tri zvezdice, ki sem jih izrezala z šablono od Nellie Snellen – Point Star. 







9 komentarjev:

  1. Zelo lepa voščilnica....opažam , da si se zadnje čase vrgla bolj v pastelne barve modro/rjava. Res super kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Luškani motiv in zelo lepo sestavljena voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepe barve si izbrala. Krasna je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet ena krasna voščilnica in čudovit papir v ozadju. Bordura in zvezdice lepo dopolnijo izdelek. Se že veselim naslednjih "fantovskih objav".
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  5. Kljub temu, da ti je dopust hitro minil, upam da si si nabrala obilo novih moci in energij za prihodnje mesece. Voscilnica pa prepoznavno lepa tudi tokrat.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk :-)

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.