sreda, 1. maj 2013

1. maj

1. maj je v naši družini pomemben praznik, a ne zaradi tega, ker je mednarodni praznik delavstva, ampak, ker najin pikec praznuje rojstni dan in midva praznujeva obletnico : -) 

V soboto smo se odpravili na dolenjsko k mojim staršem. Mali je v ponedeljek zakuhal in je bil ful bogi, je imel 39 vročine, že dolgo ni bilo tako hudo, kar pove tudi to, da je skoraj cel dan prespal. Včeraj se je stanje umirilo in je bil cel dan nekje na 37,8. Ker smo se včeraj vračali nazaj, sta mu babi in dedi že dala darilo - se mi zdi, da je bil prec boljše volje in da je vročina kar padla. Me je pa celo popoldne spraševal zakaj mu pa midva ne dava darila, sva mu pa rekla, da od naju ga bo pa dobil za rojstni dan : -) Je bil tako neučakan, da naju je danes že ob 6.30 zbudil - hihihi. In tako je le dočakal svoje darilo, midva pa najino, da je pikec ful dobre volje in brez vročine - jupiiiiii. Ker je še vedno v fazi Angry Birds, je dobil torbo, fračo, pa še čestitko, ki sem mu jo naredila. Seveda pa v torbi niso smele manjkati knjige, ki ji tako rad pregleduje in sedaj že bere ter Lego Chima, ki je sedaj tudi ful popularna.

Najprej vam pokažem torbo. Za prvi razred si je želel Angry Bird torbo, a so bili take nenormalne cene, da dol padeš - mislim, da je bila tista, ki smo jo gledali okrog 130 eur, kar je pa too much.


Takole izgleda frača Angry Birds, ki je že prav fajn v uporabi - ptič že leti po celem stanovanju : -)


Na koncu pa še čestitka, ki sem jo delala včeraj zvečer, ko je pikec končno zaspal : -)


Lep praznik dela : -)


6 komentarjev:

  1. oh kako je lušten tale jezen ptiček :)lepo praznujte vse tri praznike in seveda vse naj naj! lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen angry bird kompletek. Cestitko si super naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke vsem trem. Čestitko pa si super naredila. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Super simpatična čestitka.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita presenečenja, tudi mi na veliko praznujemo v maju. Vse najboljše vsem.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk :-)

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.