sreda, 27. oktober 2010

Online tečaj od Willowing

Par objav nazaj sem napislala, da ima Tamara zastonj tečaj, na katerega sem se tudi jst prijavila. Prvič zato, ker so mi njene slikce tko luštne in drugič, da sprobam ali sem sploh zmožna kaj narisati. No in tako je nastala moja prva pupa. Pri risanju sem naletela kar na nekaj težav, in sicer kot prvo sem ugotovila, da bi rabila še kakšno stvar kupiti - itaq in sem mogla potem čakati, da je prispel paketek - hihihi. Potem sem ugotovila, da šeleshamer ni primeren za tolikšno nanašanje barv, vsaj ta, ki ga imam jst. Prav tako sem imela pri risanju zraven zelo strogega šefa, ki me je kar naprej komandiral, da teta pa to tako dela, ti pa tako, pa da moram uporabiti iste barve, kot ona. V glavnem je bilo zelo pestro - hahahaha

No, tukajle je pa končni izdelek :-)




7 komentarjev:

  1. Uhh, za prvi poskus je pa tole super izpadlo. Zdaj bomo pa vse obrazke risale v dnevnike :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja vedno več je obrazkov:) Tvoj je lepo izpadel!
    Pri meni pa tega ne boste videle, ker jaz tega ne znam in nimam hrabrosti poskusiti:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi tvoj začetniški obrazek je lepo narejen;
    lepo nadaljevanje ti želim :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. :) zanimivo, koliko se vas je tega tečaja udeležilo :)

    Super!

    OdgovoriIzbriši
  5. BM, ko je pa brezplačen :) Ne vem, kaj ti čakaš s prijavo :) Vem, da znaš risat.. pa pripomočkov za večplastna ozadja imaš tudi dovolj, kot vse me ostale :)

    OdgovoriIzbriši
  6. A, ne? Mislim, da smo samo slovenke zbrcale tisto cifro udeleženk čez 1000. :))) Snowflake,a potem si že dobila Caran D'Ache? A ta šeleshamer si prekrila z gessom? Pa je vseeno preveč barv zanj?
    Super ti gre, le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala :-)
    Nataša - sem dobila, so jih še isti dan poslali :-) Ful so dobre, si bom verjetno še kakšne posamezne naročila - hihihihi. Gesso sem dala pa samo na levo stran. Problem je bil s šeleshamerjem tam pri očeh, k sm več močila z vodo.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk :-)

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.